Бъчварова: Няма да подам оставка Работата в момента върви с пълна пара и има добри резултати, твърди вътрешният министър

Несериозно е да ми искат оставката, защото работата в момента върви с пълна пара и има добри резултати. Така вътрешният министър Румяна Бъчварова отговори на искането на БСП. И предизвикателно допълни, че опозицията може да говори каквото си иска. И докато не й кажат защо не са се справили с битовата престъпност, няма да се отнася сериозно към експертните им мнения.От БСП обаче  контрираха с нова серия разкрития, пише „Стандарт“ „Само 2% са заявленията за прилагане на СРС-а за трафик на хора. Или МВР си затваря очите и охотно допуска каналджийски истории, или се случва нещо крайно опасно“, каза от парламентарната трибуна соцдепутатът Атанас Мерджанов.

Министър Бъчварова обаче е убедена, че България се справя с охраната на границата. В същото време призна, че Турция продължава да отказва да приема обратно нелегалните емигранти, преминали границата ни. Към момента нямаме нито един положителен отговор от Анкара. „Ще изчакаме“, посочи МВР шефът.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.